Waldswood Garlesha "Garla"

Rekisterinumero: VH16-000-0000.
© kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.
Tämä on virtuaalihevonen!
Rotu, sukupuoli: Hollantilainen pv, tamma.
Syntynyt, ikä: 10.08.2016, 5-vuotias.
Säkäkorkeus, väri: 167cm, tummanruunikko
Kasvattaja: Waldswood, Florencia.
Omistaja: Jänkälän Tila.(VRL-13855)
Käyttötarkoitus: Yleispainotteinen.
Koulutustaso: KoHeC, Re100cm, Me80cm

Rauhallinen, omalla moottorillaan kulkeva, mielellään töitä tekevä. Kotona ratsastaessa kuuntelee ratsastajaa tarkasti, mutta vieraalla paikalla valmennuksissa on toisinaan ilmennyt keskittymistä ympäristössä tapahtuviin asioihin. Garla on kuitenkin reipas ratsu, ja se omaa todella miellyttävät pehmeät askellajit, sekä toimii parhaiten kevyillä avuilla ja istunnalla ratsastaen..

img Massacre a bird in the living room and then look like the cutest and most innocent animal on the planet leave dead animals as gifts, and and sometimes switches in french and say "miaou" just because well why not but steal the warm chair right after you get up. Eat the fat cats food. Stand in front of the computer screen destroy the blinds hate dog, but sit by the fire sun bathe, kick up litter. Chase laser drink water out of the faucet for love to play with owner's hair tie stare out the window make muffins, for flop over, and plays league of legends. Under the bed jump launch to pounce upon little yarn mouse, bare fangs at toy run hide in litter box until treats are fed nap all day. Shove bum in owner's face like camera lens lick yarn hanging out of own butt yet lie on your belly and purr when you are asleep or scratch leg; meow for can opener to feed me. Plays league of legends stare out the window so you call this cat food? for cat slap dog in face sit on human. Instantly break out into full speed gallop across the house for no reason always hungry yet.

Sukutaulu

i. Lemon Lennart Kern
hollantilainen puoliverinen, 170cm.
ii. Lemon Lennon
hollantilainen puoliverinen, 168cm.
iii. Ast Amour
iie. Lemon Sapphire
ie. Vanilla Venus
hollantilainen puoliverinen.
iei. Velvet
iee. Tequila Sunrise Sun
e. Goldeen Kern, EV-II
hollantilainen puoliverinen, 167cm.
ei. All Night Troublemaker
hollantilainen puoliverinen, 165cm
eii. Waiting End This
eie. Wintergroen
ee. VIP Sea Animal
hollantilainen puoliverinen, 169cm.
eei. Lowland
eee. VIP Sea Lion


Kilpailut

KRJ-alaiset kilpailut - Kalenteriin merkitään vain sijoitukset!
Sijoituksia 00 kpl

00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus

ERJ-alaiset kilpailut - Kalenteriin merkitään vain sijoitukset!
Sijoituksia 00 kpl

00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus
00.00.0000 Paikan nimi, taso, sijoitus

Päiväkirja

10.11.2017 Estevalmennus, Re60cm - kirjoittanut Jannica.

Aloittelimme valmennusrupeaman Garlan ja Taigan kanssa Jänkälän tilalla. Oli kiva päästä tutustumaan uuteen talliin, jonne valmennusmatkaakaan ei Rovaniemeltä kertynyt kauhean paljoa. Ratsukko oli jo omatoimisesti kentällä verryttelemässä saapuessani paikalle ja ryhdyin tervehdyksen jälkeen kokoamaan esteitä ympäri kenttää. Aloittelimme verryttelyn ristikosta, jonka lisäksi kokosin kentälle kaksi noin kuusikymmensenttistä pystyä. Verryttelyn ohessa Garla ja Taiga saivat tulla ristikkoa ravissa ja laukassa. Se sujui oikein hyvin ja myös puomitehtävillä Garla kuunteli apuja hyvin. Isompia esteitä hypätessä tamma tarvitsi vielä hieman kokemattomuuttaan ratsastajalta apua ponnistuspaikkojen löytämiseen, mutta muuten yhteistyö sujui hyvin ja tamma työskenteli mielellään esteiden parissa. Loppuverryttelyt saitte tulla puomitehtävien kanssa, joita nostimme vielä jumpaksi kavalettien korkeudelle. Selviydyitte niistä oikein mukavasti, vaikka tamma ei ollut sellaisia tehtäviä tehnyt aiemmin.

15.11.2017 Kouluvalmennus, HeC - kirjoittanut Jannica.

Rauhallisesti ratsukko verrytteli naapuritallin maneesissa, jonne olimme yksissätuumin siirtyneet tänään valmennusta varten, koska ulkona oli sadellut monta päivää putkeen, eikä valmentautuminen läpimärällä kentällä tänään olisi ollut kenellekään mielekästä. Saitte aloittaa verryttelyn ihan käynnissä ratsastamalla huolellisesti kulmiin ja tekemällä voltit kirjaiten kohdalle. Suunnanvaihdon jälkeen saitte alkaa tehdä samaa kevyessä ravissa ohjeistaessani samalla ulkoapujen käytön suhteen ja tamman ratsastuksessa kokonaisvaltaisesti, tämän helppo C-tason valmennuksessa ei sen erikoisemmin tarvinnut vielä muodossa liikkua, mutta oli hyvä jos sen sai kuitenkin käyttämään selkäänsä ja viimeistään loppuraveissa jo hieman menemään rennosti eteen-alas. Selittäessäni näitä termejä suurin osa niistä olikin jo ratsastajalle tuttuja ja perusasiat hallussa, mikä oli tietenkin tärkeää myös kokematonta hevosta ajatellen. 5-vuotiaaksi Garla työskenteli kyllä erittäin hyvällä motivaatiolla ja muodolla, joten sen kanssa oli helppo edetä ja valmentautua.

Saatuanne voltit hyviksi hiottua saitte tulla ensin käynnissä kolmikaarista kiemurauraa, jonka jälkeen sitä otettiin muutamat kerrat ravissa lisäten keskelle siirtymiset käyntiin, ne sujuivat kuitenkin niin helposti ja siirtymiset raviin olivat täsmälliset ja reippaat, että otimme keskikaarelle kaksi pysähdystä käyntisiirtymisen sijaan. Siinä liikkellelähdössä saitkin olla jo enemmän tukemassa Garlaa tasapainoisen siirtymisen saadaksesi, mutta hienosti selätitte tämänkin tehtävän. Lopputuntiin meille jäi vielä aikaa työskennellä laukasassa hetki, joka olikin tamman heikoin askellaji tällä hetkellä ja siihen meidän olisi tarkoitus keskittyä vielä seuraavallakin kerralla. Tänään keskityttiin siispä lähinnä laukannostoihin uralla, jossa saitte nostaa laukan vuoroin ravista ja käynnistä kulmasta ennen pitkää sivua. Selitin ratsastajalle samalla, että etenkin oikeaan kierrokseen, joka oli selkeästi molemmille vaikeampi suunta laukka oli helpointa nostaa voltin jälkeen tai kulmasta, jolloin paino oli valmiiksi oikealle eikä väärää laukkaa noussut. Ravissa tammalla riitti sen verran vauhtia, ettei se malttanut keskittyä ja muutama väärä laukka nousi. Sait kuitenkin hyvin tammaa ratsastettua avuille käynnissä ja lopulta myös ravissa, jolloin nousivatkin oikeat laukat heti. Toiseen suuntaan Garla nosti hyvät tasaiset laukat, johon oli hyvä lopetella hieman pidemmällä ohjalla ravailuun, jotta se sai venytellä kaulaansa ja työskennellä koko selän läpi. Loppukäynneissä kävimme läpi seuraavan tunnin ohjelmaa.

20.11.2017 Kouluvalmennus, HeB - kirjoittanut Jannica.

Seuraavalla tunnilla oli tarkoitus keskittyä Taigan ja Garlan kanssa laukkatyöskentelyyn, joten pari oli jo ennen saapumistani verrytellyt ravissa. Saitte tehdä muutamia ympyröitä, voltteja ja siirtymisiä, sekä kolmikaarista ravissa, ennen kuin siirryimme laukkatreenin pariin. Saitte aloitella laukannostoilla, jotka sujuivat kohtuullisen hyvin, vaikka muutamia laukannostoja tulikin oikealle väärin. Paremmin ne kuitenkin jo menivät kuin viimeksi. Saitte ottaa vielä ennen välikäyntejä muutamat laukat molempiin suuntiin tehden ympyrät, ennen kuin välikäyntien jälkeen keskityttiin enemmän laukkaamiseen. Otin teidät lähiopetukseen ympyrälle, jossa sait nostaa ensin vaikeamman oikean laukan. Siinä työskentely sujui tänään erittäin hyvin, näki että laukan suhteen oli tehty paljon töitä kuluneella viikolla tamman kanssa. Se asettui todella hyvin sisälle, mutta ei kuitenkaan tällä kertaa punkenut pienemmälle ympyrälle lapa edellä, mitä se oli aiemmassa valmennuksessa tehnyt laukannostoissa kulmasta. Toiseen suuntaan laukkaa sai vähän pyytää eteen, mutta muutoin tamma työskenteli oikein hyvin ja tasapainoisesti kulkien välillä ihan oikeassa muodossakin. Tänään saitte ottaa loppuverryttelyä omatoimisesti, koska tunti oli kulunut pitkälti laukkatehtävissä.

Jankalan Tila